Pind-Mental

Web-sidens emner       Bestil her   

Introduktion
Eksamensnervøsitet
Hukommelse
Kreativitet
Læseteknik
Mental træning
Mindmap
Studievejledning
Video-træning
Epilog
               

Udnyt hjernes mange ressourcer

                        Janushoved / R Pind

Mange mennesker spilder megen tid ved at læse på en ineffektiv måde og ved manglende planlægning i deres studie. 

"Brug bare hovedet" råder bod på disse mangler. Du gennemgår samtidig en personlig udvikling, der kan bruges i mange andre af livets forhold. Det er derfor netop DIG, jeg henvender mig til.

Hvordan jeg nu kan være så sikker på det? 

Jo, jeg forestiller mig nemlig, at du er nysgerrig efter at finde ud af, hvordan DU gennem en personlig udvikling kan forbedre din måde at læse og studere på. Og at det egentlig ikke gør noget, om du kan opnå et bedre gennemsnit uden at yde en større indsats - snarere tværtimod. F.eks læse dobbelt så meget på den halve tid - og det vel at mærke med større udbytte!

Har jeg ikke ret? Det er lige, hvad du har brug for.

For i det moderne samfund, vi lever i, er det ofte karaktererne, der afgør, om det bliver ens ønskestudium eller ens ønskejob, der skal krydre tilværelsen fremover, eller om det bliver noget tilfældigt. Egentlig er det deprimerende at tænke på, at samfundet har skabt et sådant karakterræs - men du kan nu også have en anden indfaldsvinkel til bogen. For udover at toptrimme dig til din eksamen, gør den dig også meget bedre til i det hele taget at få noget mere ud af den tid, du bruger på at læse. Din daglige læsning og øvrige studeren bliver et aktiv, der gør dig til en mere vidende person, som kan systematisere og overskue, formulere og resumere, underholde, og hvad du nu ellers har brug for.

Alt dette giver mere selvtillid, og den kan du få brug for i mange andre situationer. Og skulle eksaminer blive afskaffet, er de mange andre nævnte sidegevinster guld værd i adskillige sammenhænge.

Så det er bare med at komme i gang. Rigtig god fornøjelse.

Introduktion
Eksamensnervøsitet
Hukommelse
Kreativitet
Læseteknik
Mental træning
Mindmap
Studievejledning
Video-træning
Epilog

 

  Til TOP

 

                                                             Send e-mail  med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted til                                                                                                        dr.robert@dadlnet.dk                                                      
    Sidste opdatering 15-2-2019                   Web-site er oprettet 15-01-2002